Solskyddsfilm & Fönsterfilm

Idag finns flera högpresterande solskyddsfilmer, säkerhetsfilmer samt dekorfilmer för de flesta behov av värmeavskärmning, splitterskydd, insynsskydd samt dekoration.

Även för bilar finns solskyddsfilm av hög kvalitet som ger ett individuellt och framhävt utseende. Många använder solskyddsfilm för att uppnå önskad visuell effekt med bilen. Vi ser till att filmen monteras på bästa sätt.

Ett säkrare glas, eller ett effektivt solskydd. På Kortedala Glas AB har vi produkter för dina fönster som både skapar styrka och som släpper in ett behagligt ljus där man slipper bländas och exponeras för UV-strålning. Hur ser dina behov ut?

Glass Gard® fönsterfilm

Ett glas som är säkrat med Glass Gard® är ett säkrare glas. Den starka fönsterfilmen håller glas på plats vid brisering, minimerar farorna med flygande glas, reducerar skador på interiör och minskar saneringskostnader. Det stärker dina fönster och glasväggar vid såväl olycka som förstörelse. Denna effektiva säkerhets- och splitterskyddsfilm skyddar människor och tillhörigheter inuti och utanför lokalen från farligt glassplitter.

SunGard® solskyddsfilmer

Skydda mot solvärme, UV-strålning och bländning med det mest ekonomiska solskyddet på marknaden. SunGard® är en solskyddsfilm som skapar ett effektivt skydd utan att för den delen förstöra utsikten. Filmerna kan dessutom uppgradera utseendet på gamla som nya byggnader.

Dagens solskyddsglas i kombination med mekaniskt solskydd ger mycket bra förutsättningar för en god arbetsmiljö med bibehållna glasöppningar som ger mängder med härligt dagsljus.

LÅT OSS HJÄLPA DIG DIREKT

Minutgatan 2
415 08 Göteborg

KONTAKT

© 2023 by Kortedala Glasmästeri AB. 

  • Linkedin - Grå Circle
  • Facebook - Grå Circle
  • Instagram - Grå Circle