Övriga Glasarbeten

(Hissar, Ljusgårdar, Vindskydd, Designglas/Inredningsglas)

Glas är i mångas ögon ett vackert material och tacksamt att använda vid inredningar och konstnärliga utsmyckningar. Glaset är beständigt och sprider samt reflekterar ljus på de mesta fantastiska sätt. Vi kan guida dig i en värld av ett otal typer av dekorativa glas när du till exempel ska inreda ditt hem eller ett kontorslandskap.

Grafiska mönster och text har en allt större betydelse i arkitektur och inredning. Det finns idag flera olika sätt att applicera olika typer av dekor på glas. Man kan utföra tryck direkt på glaset, på folien i ett laminerat glas eller så kan man applicera folie på glasytan som gör att glaset kan få en ändrad karaktär om så önskas vid senare tillfälle. Glasmästaren är expert på designglas.

Inredningsglas

Glas kan härdas eller lamineras för att få personsäkerhet och minimera risken för personskador. I lamineringsprocessen kan dekorativa mönster tryckas på folien med allt från enkla ränder och prickar till avancerade fotografier. Folien kan också utföras helfärgad eller om man vill kan man få folier med regnbågens skimmer och mystik.

För den verkligt flexibla kontorsmiljön finns glas som man med en enkel knapptryckning kan förvandla från ett klart glas till ett translucent glas. Så kallade privata glas.

LÅT OSS HJÄLPA DIG DIREKT

Minutgatan 2
415 08 Göteborg

KONTAKT

© 2023 by Kortedala Glasmästeri AB. 

  • Linkedin - Grå Circle
  • Facebook - Grå Circle
  • Instagram - Grå Circle