LÅT OSS HJÄLPA DIG DIREKT

Minutgatan 2
415 08 Göteborg

KONTAKT

Glasväggar

Väggar brukar ofta innebära att man delar av och stänger inne eller ute. Men med glasväggar får du en avskiljning utan att för den delen skärma av för synen. Det öppnar upp lokalen och ger en stilren och ljus design att trivas i. Vi på Kortedala Glas AB hjälper dig att skapa rum och avskiljning med glasväggar i varierande utseende.

Att inreda med glasväggar innebär att öppna upp rummet även om man gör en avskiljning. Det används inte bara för att skapa rum, utan även som rumsavdelare. Vanligt klart glas, frostat eller med företagets logotype på – Hur ser dina önskemål ut? Vi designar en lösning som passar verksamheten och lokalen på allra bästa sätt. Inga önskemål är för stora eller för komplicerade för oss.

Glasade mellanväggar

Ett vanligt användningsområde är glasade mellanväggar där trycket även fungerar som varselmarkering så att glaset syns bättre. Annars är det populärt att använda glas som beklädnadsmaterial eller som ljusbärare vid avancerad ljusdesign. Genom digitaltryck kan de flesta bilder eller mönster låta sig göras, det bästa resultatet nås när glasets speciella karaktär samverkar med de valda bilderna.

© 2023 by Kortedala Glasmästeri AB. 

  • Linkedin - Grå Circle
  • Facebook - Grå Circle
  • Instagram - Grå Circle